Podcast | Yvonne stelt zich voor
1024 576 dionne_vanoijen_kanhko3d
Bijscholingen volgen via E- Learning voor praktijkhouders, wat zijn de voordelen voor jou als therapeut?
1024 683 dionne_vanoijen_kanhko3d

Lang niet iedereen kent de voordelen van een combinatie van online leren en praktische begeleiding. Daarom leg ik ze in dit blog graag eens voor je uit. De voordelen van E- Learning voor therapeuten Hoe zou het zijn als jij aan je bijscholingsverplichting kunt voldoen zonder het huis uit te hoeven? Heerlijk op een moment…

read more
En verder?
1024 768 dionne_vanoijen_kanhko3d

In mijn eerste ‘over mij’ blog heb ik al e.e.a. vertelt over mijn gezin, hond en onze camper waar we graag en vaak mee op reis gaan. Ook vertelde ik dat we (nog steeds) samen muziek en we ons door de muziek hebben leren kennen. Beiden hebben we namelijk als tieners de keuze gemaakt een…

read more
Hoi, ik ben Yvonne!
1024 576 dionne_vanoijen_kanhko3d

Hoi, Ik ben Yvonne Schreurs (1959) en getrouwd met Theo (1956). Wij wonen in Roermond, samen met onze teckel Sascha. We hebben 3 kinderen die al het huis uit zijn. Onze passie is reizen met onze camper waarbij we graag natuur en cultuur combineren. Verder maken we graag muziek als blazers bij de plaatselijke vereniging.…

read more